EnergoBit Tavrida
Despre EnergoBit TavridaDespre EnergoBit Tavrida
EnergoBit Tavrida infiintata in 2004. Companie romano-estoniana, care are ca obiect de activitate comercializarea aparatelor de medie tensiune produse de Tavrida Electric. Aceasta este unul din cei mari producatori in domeniu, cu un numar de peste 30000 echipamente vandute in 2006. detalii »
Partenerul Tavrida ElectricPartenerul Tavrida Electric
Companie romano-estoniana, care are ca obiect de activitate comercializarea aparatelor de medie tensiune produse de Tavrida Electric. detalii »
Produse & solutiiProduse & solutii
Produse & solutii EnergoBit Tavrida. detalii »
ReferinteReferinte
Referinte EnergoBit Tavrida detalii »
CalitateCalitate
Calitatea EnergoBit Tavrida detalii »
Date contactDate contact
Date contact EnergoBit Tavrida detalii »
Produse si solutii
Intreruptoare de medie tensiune in vidIntreruptoare de medie tensiune in vid
Produsele fac parte din cea mai recenta generatie de aparate din aceasta gama, actionarea fiind cu actuator magnetic. Acest lucru face ca intreruptoarele sa aiba anduranta de pana la 150.000 cicluri I-D si nu necesita intretinere pe intreaga durata de viata. detalii »
Reanclansatoare automate tip KTR27Reanclansatoare automate tip KTR27
Reanclansatoarele automate, produse de Tavrida Electric; au fost proiectate pentru a se utiliza ca dispozitive de sine statatoare sau integrate in retele de distributie automatizate si comandate de la distanta. detalii »
Retrofit in celule de medie tensiuneRetrofit in celule de medie tensiune
Modernizarea echipamentelor de medie tensiune prin retrofit constau in inlocuirea aparatelor de comutatie vechi cu intreruptoare in vid si a releelor de protectie clasice cu relee digitale. detalii »
Separatoare de sarcina in vid KTR 27Separatoare de sarcina in vid KTR 27
Echipamentul are la baza modulul de comutatie primara al reanclansatoarului KTR 27. Acest fapt confera produsului caracteristici net superioare altor produse similare si permite upgradarea pana la functionalitatea unui reanclansator. detalii »
Contactoare de joasa tensiune in vid de 400 AContactoare de joasa tensiune in vid de 400 A
Contactoare de joasa tensiune in vid de 400A. Produsele au la baza cele mai moderne tehnologii din domeniul comutatiei in vid. detalii »
Sectionatoare de 24 kV
Echipamente care realizeaza o distributie prin izolarea ramurii cu defect dintr-o schema de retea in care in amonte este montat un reanclansator. detalii »
Centru media
BrosuriBrosuri
Regasiti aici toate materialele noastre de prezentare a produselor si serviciilor in format *.pdf. detalii »
StiriStiri
Colectie de stiri, evenimente importante pentru noi prin prisma comunicarii cu dumneavoastra. detalii »


 
Aparate de medie tensiune