Partenerul Tavrida Electric

Partenerul Tavrida Electric

Compania Tavrida Electric s-a constituit in anul 1990 avand ca punct de pornire un laborator de cercetare fondat de Dr. Michael Chaly. Acest laborator activa in trecut, in cadrul Institutului de Design Industrial din Sevastopol.
Tavrida Electric
Inca din anul 1967 laboratorul a fost implicat in cercetari pentru dezvoltarea aparatelor electrice cu comutatie in vid, cu preponderenta pentru aplicatii in domeniul naval.
Tavrida Electric
In anul 1974 laboratorul a realizat un prototip de Intreruptor de medie tensiune in vid (VCB), pentru aplicatii civile. Un nou prototip important pentru acest produs a fost dezvoltat in 1989. Azi a devenit un produs cunoscut in intreaga lume ca Intreruptorul in vid cu costuri de mentenanta zero si actuator magnetic.
Tavrida Electric
Tavrida fabrica aceste aparate de comutatie in vid, in Rusia si Ucraina unde, se produc diferite componente ale acestor aparate. De asemenea tari ca Rusia, Ucraina, China, Estonia, Germania, Australia, Serbia, Romania, Bulgaria, Mongolia si Vietnam sunt implicate in ansamblarea marketingul si desfacerea acestor produse.
Tavrida Electric
Devenit Grupul Industrial AS Tavrida Electric odata cu aniversarea a paisprezece ani de activitate, compania are din anul 2003 sediul central la Tallin, Estonia.


 
Aparate de medie tensiune