Calitate

Calitate

Politica de calitate

In anul 1997 Grupul Industrial Tavrida Electric a fost pentru prima data acreditat ISO 9002:1994 si certificat de laboratoarele KEMA.
In 2003 sistemul de management al calitatii a fost certificat in concordanta cu standardele ISO 9001:2000.

Tavrida Electric considera calitatea produselor sale principalul atu al sau si continua dezvoltarea afacerilor pentru a preintampina mereu cerintele clientilor sai. Compania isi masoara potenta pe piata aparatelor electrice prin capacitatea de a-si pastra clientii multumiti si increderea pe care reuseste sa o ofere acestora si potentialilor viitori parteneri.

In concluzie, elementele de baza ale politicii de calitate Tavrida Electric sunt:
-asigurarea unor servicii de productie, livrare si de calitate  performante la termenele contractuale;
-exploatarea fiecarei noi oportunitati pentru imbunatatirea calitativa a produselor proprii si cresterea investitiilor partenerilor Tavrida Electric in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite de companie;
-observarea permanenta si conservarea unui mediu eficient in munca cu clientii si angajatii proprii;
-munca in echipa cu o echipa internationala solida, formata din profesionisti si dedicati pentru a gasi intotdeuna solutii pentru cerintele clientilor;

Calitatea Produselor

Teste de rutina

Toate produsele Tavrida Electric suporta neconditionat teste de rutina. Testele de rutina sunt in intregime automatizate si controlate de calculator, influenta factorului uman fiind eradicata in proportie de 100%.
Certificatele pentru testele de rutina sunt printate automat doar daca produsul testat trece cu succes testul. Rezultatele acestor teste sunt stocate apoi intr-o baza de date electronica. Folosind “serial number-ul” produsului in baza de date putem sa accesam atat rezultatul testului de rutina cat si informatii aditionale legate de fabricarea componentelor si asamblarea acestora.

Teste tip

In plus fata de testul de rutina, Tavrida Electric realizeaza alte teste tip asupra produselor sale la laboratoare independente ca de exemplu laboratorul olandez KEMA.

Centrul de testare Tavrida Electric detine acreditari si facilitati pentru testari tip asupra produselor sale cu comutatie in vid pana la 38 kV si 31.5 kA rms curent de scurtcircuit.

Pentru a monitoriza desfasurarea in cele mai bune conditii a aplicatiilor produselor sale, Tavrida Electric furnizeaza partenerilor sai suport tehnic complet si asistenta la punerea in functiune.


 
Aparate de medie tensiune