Produse si solutii - Grup EnergoBit

Retrofit in celule de medie tensiune

Solutiile propuse pentru modernizarea celulelor de medie tensiune includ inlocuirea aparatelor de comutatie vechi cu intreruptoare in vid si a releelor de protectie clasice cu relee digitale. Celulele modernizate astfel sunt similare celor mai moderne echipamente, iar costurile si timpul de realizare a lucrarilor se reduc substantial (aproximativ 50%).
Retrofit celule de medie tensiune
Modernizarea instalatiilor de medie tensiune din statii si posturi de transformare este principala cale prin care se pot obtine indicatori de eficienta superiori in exploatarea instalatiilor electrice, prin reducerea substantiala a duratei intreruperilor si a timpilor destinati lucrarilor de intretinere.
 
Realizarea unor lucrari de retrofit prin inlocuirea intreruptoarelor clasice cu echipamente performante, cum sunt intreruptoarele in vid si a releelor electromecanice cu relee de protectie digitale, este o solutie aplicata pe scara larga si care permite obtinerea de avantaje semnificative, cum sunt:

·         Realizarea unor parametri functionali comparabili cu ai celor mai moderne celule existente pe piata

·         Reducerea timpului de realizare a lucrarilor, comparativ cu varianta de inlocuire a celulei complete

·         Reducere semnificativa a costurilor (cu aproximativ 50%)

 

Retrofit celule de medie tensiune
Intreruptoarele de medie tensiune in vid produse de Tavrida Electric se preteaza foarte bine la lucrari de modernizare datorita urmatoarelor avantaje:

·         Nu necesita intretinere pe intreaga durata de viata (25 ani)

·         Anduranta mare (30.000-150.000 cicluri I-D la curentul nominal)

·         Capacitate de reanclansare rapida

·         Adaptare usoara la orice tip de interfata primara (fixa sau debrosabila)

·         Adaptare usoara la o gama larga de tensiuni de comanda

·         Integrare usoara in SCADA

·         Consum scazut de energie

·         Dimensiuni compacte si masa redusa

·         Functionare la temperaturi in domeniul -40C…+55C

Retrofit celule de medie tensiune

Lucrarile de retrofit se realizeaza, in mod obligatoriu, in baza unui proiect aprobat. La realizarea acestuia se tine seama de prevederile manualului si specificatiilor tehnice livrate impreuna cu intreruptoarele. Furnitura standard de echipamente TAVRIDA include intreruptorul si kitul de instalare, in configuratia impusa de aplicatie. Firma EnergoBit Tavrida acorda asistenta tehnica pentru realizarea proiectelor si lucrarilor de retrofit. La solicitarea clientului se executa lucrari complete de modernizare a celulelor de medie tensiune.



 
Aparate de medie tensiune