EnergoBit Tavrida - aparate de medie tensiune

Despre EnergoBit Tavrida

EnergoBit Tavrida este o societate mixta avand ca actionari firma EnergoBit si firma Tavrida Electric, unul din cei mai mari producatori de aparate electrice cu comutatie in vid. Compania noastra este reprezentant unic al firmei Tavrida Eelectric in Romania.

EnergoBit Tavrida EnergoBit Tavrida
Produsele cele mai reprezentative ale firmei Tavrida Electric sunt reanclansatoarele automate KTR 27, separatoarele de sarcina in vid KTR 27, sectionatoare in vid de 24 KV, intreruptoarele de 12 KV si 24 KV si contactoarele de joasa tensiune de 400 A.
 
Pe langa activitatea de comercializare a produselor mai sus mentionate, EnergoBit Tavrida pune la dispozitia clientilor solutii si asigura asistenta tehnica pentru modernizarea instalatiilor din statii si posturi de transformare prin inlocuirea intreruptoarelor vechi  cu echipamente Tavrida (retrofit). Caracteristicile tehnice ale produselor comercializate de EnergoBit Tavrida si avantajele economice si tehnice ale retrofitului au contribuit decisiv la succesul obtinut de firma pe piata romaneasca. Firma ofera clientilor sprijin pentru identificarea solutiilor optime de modernizare.
 

Produsele realizate de Tavrida Electric sunt rezultatul activitatii de cercetare a unor colective de specialisti reputati. Camerele de stingere in vid utilizate si actuatorul magnetic, elementele de baza ale aparatelor de comutatie in vid, au fost brevetate de specialistii firmei Tavrida. Calitatea produselor este confirmata prin incercarile de tip efectuate in Laboratoarele KEMA.

Modul in care sunt concepute si tehnologiile utilizate fac ca echipamentele Tavrida sa aiba urmatoarele avantaje:

-          nu necesita intretinere pe intreaga durata de viata;

-          anduranta mare – pana la 150.000 cicluri I-D;

-          utilizeaza tehnologia moderna a actuatorului magnetic;

-     consum scazut de energie;

-          dimensiuni compacte si greutate mica;

-          functioneaza la temperaturi intre -40C …+55C;

-          pot fi usor integrate in SCADA.
 
Aparate de medie tensiune