Centru media:
Brosuri Manuale Stiri
Stiri

Vizita Echipei CFR la EnergoBit

(17/1/2008)
Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj a vizitat pentru prima oara sediul actionarului EnergoBit Group. Toti jucatorii din lotul echipei impreuna cu sfaff-ul tehnic si reprezentanti de seama din conducerea clubului au venit sa-si salute sustinatorii infocati de la EnergoBit Group care este, dupa cum bine stiti, si unul dintre sponsorii principali ai echipei.
CFR - EnergoBit CFR - EnergoBit
Au fost intampinati cu sampanie. Liderul Ligii I si-a prezentat astfel lotul pentru prima oara in acest an in fata a peste doua sute de angajati ai EnergoBit.
CFR - EnergoBit CFR - EnergoBit
Acestia au avut ocazia sa stea de vorba cu jucatorii, sa faca poze, sa obtina autografe si sa ureze succes echipei pe care o dorim noua campioana a Romaniei odata cu incheierea returului.
CFR - EnergoBit CFR - EnergoBit
Unul dintre cei trei asociati din conducerea EnergoBit, domnul Peter Pal a tinut neaparat sa faca cunoscuta jucatorilor activitatea companiei care ii sustine in drumul lor spre Liga Campionilor si a facut o prezentare a grupului de firme.
CFR - EnergoBit CFR - EnergoBit
Totul s-a incheiat in aplauzele asistentei, toata lumea fiind multumita de intalnire si de ocazia de a-si intalni si felicita echipa favorita. Ocazia binenteles nu a fost ratata asa cum ne-a obijnuit si CFR-ul... rateaza rar.  
CFR - EnergoBit CFR - EnergoBit
Altele din categoria Stiri:- Vizita Echipei CFR la EnergoBit
- O noua casa 
Aparate de medie tensiune