EnergoBit Tavrida - aparate de medie tensiune

EnergoBit Tavrida

EnergoBit Tavrida comercializeaza aparate de medie tensiune cu comutatie in vid produse de firma Tavrida Electric, fiind distribuitor unic al acestora pe piata romaneasca. Compania a luat fiinta in anul 2004 ca firma mixta ai carei actionari

EnergoBit Tavrida EnergoBit Tavrida
sunt EnergoBit Group si Tavrida Electric, producator renumit de aparataj electric. EnergoBit Tavrida s-a facut cunoscuta atat prin produsele vandute cat si prin calitatea asistentei tehnice oferite clientilor in lucrari de modernizare a instalatiilor prin montarea de aparate cu comutatie in vid.
 

Produsele cele mai reprezentative ale firmei Tavrida Electric sunt reanclansatoarele automate de medie tensiune, separatoarele de sarcina in vid, sectionatoarele in vid de medie tensiune, intreruptoarele de 12 kV si 24 kV si contactoarele de joasa tensiune.

EnergoBit Tavrida EnergoBit Tavrida
Produsele Tavrida fac parte din cea mai recenta generatie de aparate de comutatie, calitatea lor fiind confirmata prin incercari de tip efectuate in Laboratoarele KEMA. Camerele de stingere si actuatorul magnetic, elementele de baza ale aparatelor de comutatie in vid, au fost brevetate de specialistii firmei TAVRIDA.
Despre EnergoBit TavridaDespre EnergoBit Tavrida
EnergoBit Tavrida infiintata in 2004. Companie romano-estoniana, care are ca obiect de activitate comercializarea aparatelor de medie tensiune produse de Tavrida Electric. Aceasta este unul din cei mari producatori in domeniu, cu un numar de peste 30000 echipamente vandute in 2006. detalii »
Partenerul Tavrida ElectricPartenerul Tavrida Electric
Companie romano-estoniana, care are ca obiect de activitate comercializarea aparatelor de medie tensiune produse de Tavrida Electric. detalii »
Produse & solutiiProduse & solutii
Produse & solutii EnergoBit Tavrida. detalii »
ReferinteReferinte
Referinte EnergoBit Tavrida detalii »
CalitateCalitate
Calitatea EnergoBit Tavrida detalii »
Date contactDate contact
Date contact EnergoBit Tavrida detalii »


 
Aparate de medie tensiune