Aparate de medie tensiune
EnergoBit Tavrida comercializeaza aparate de medie tensiune cu comutatie in vid produse de firma Tavrida Electric, fiind distribuitor unic al acesteia pe piata romaneasca.

Compania a luat fiinta in anul 2004 in urma unei colaborarii dintre EnergoBit Group si Tavrida Electric, o prestigioasa firma estoniana producatoare de echipamente electrice.
Vizitati-ne sediul!
 
EnergoBit Tavrida este o societate mixta avand ca actionari EnergoBit Group si firma estoniana
 
 
Tavrida Electric, producator prestigios de echipamente electrice. Compania noastra este unic partener in Romania pentru echipamentele Tavrida Electric.
 
 
Printre produsele cele mai representative ale firmei Tavrida Electric regasim aparatele de comutatie in vid, produse pe care EnergoBit Tavrida le comercializeaza pe piata romaneasca. Intreruptoarele de 12 KV si 24 KV, contactoarele de joasa tensiune si reanclansatoarele de 24 KV fac parte din cea mai recenta generatie de aparate din gama, ingloband solutii tehnice accesibile unui numar redus de producatori. Camerele de stingere in vid utilizate si actuatorul magnetic, elementele de baza ale aparatelor de comutatie in vid, au fost brevetate de specialistii firmei Tavrida.
Aparate de medie tensiune